FVWA uudet kotisivut etenevät!

FVWA:n toimihenkilöt sekä jaosten yhteyshenkilöt tiedottavat.
Keskustelufoorumin käyttösäännöt.
Tommy Tauriola
Hallitus
Viestit: 321
Liittynyt: 09:28 , 27 Tammi 2004
Paikkakunta: Siuntio

FVWA uudet kotisivut etenevät!

ViestiKirjoittaja Tommy Tauriola » 16:25 , 15 Kesä 2017

Tervehdys kaikille jäsenille!

FVWAn uusien kotisivujen rakentaminen edistyy hitaasti, mutta varmasti. Asiaan liittyvät taustatyöt alkavat olla loppusuoralla ja pääsemme kohta tekemään varsinaista siirtotyötä.

Nykyiset FVWAn kotisivut ajetaan alas, kun uudet aukeavat. Nykyinen sisältö siirtyy suurimmaksi osaksi sellaisenaan uusille sivuille. Keskustelufoorumin osalta päädyimme kopioimaan vanhan foorumin sisällön talteen ja koitamme mahdollisuuksien mukaan laittaa sen ladattavaksi johonkin sopivaan paikkaan. Foorumin käyttö on ollut äärettömän vähäistä viimeisten vuosien aikana, joten harva jää kaipaamaan sen sisältöä. Tällä hetkellä vanhaa foorumia voi edelleen halutessaan käyttää voimassa olevilla tunnuksillaan, mutta sinne ei voi rekisteröityä uudella tunnuksella.

Pian julkaistaville uusille kotisivuille jäsenet voivat kirjautua suljettuun jäsenosioon (joihin myös uusi keskustelupalsta sijoitetaan) ja tarpeen vaatiessa muokata omia jäsentietojaan. Kirjautumista varten FVWA:lla TÄYTYY olla jäsenen sähköpostiosoite tiedossa. Ilman sähköpostiosoitetta jäsenosioon ei voi kirjautua.

Jos olet saanut sähköpostimuotoisen tiedotteen tai jäsenlaskun FVWA:lta tänä vuonna, niin sähköpostiosoitteesi on tiedossamme ja voit pyytää salasanaa sähköpostiisi uusilta sivuilta suoraan. (tästä ohjeistetaan uusilla sivuilla, kun ne avautuvat).

Jos ET ole saanut sähköpostimuotoista jäsenlaskua tänä vuonna, sähköpostitiedotteita tai olet varma, että FVWA ei tiedä sähköpostiosoitettasi, niin lähetä tietosi hetimiten sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai esim. tekstiviestillä jäsenrekisterihoitajalle numeroon: 040 143 1955.

Tarvitsemme nämä tiedot:
Nimi
Osoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Mikäli sinulla ei ole sähköpostia lainkaan, niin ole siinäkin tapauksessa yhteydessä jäsenrekisterihoitajaan yllä mainitulla tavalla, niin järjestämme sinulle erikoistunnukset sivuille.

ystävällisin terveisin,

Tommy Tauriola
FVWA Hallitus / Nettivastaava

Palaa sivulle “FVWA tiedotukset”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa