FVWA jäsenmaksu vuodelle 2018 alkaa vähitellen olemaan lähtövalmiina!

4.1.2018

Laitamme laskun matkaan 17 päivä, joten eräpäivä on 31.1.2018.

Pyrimme lähettämään laskun sähköpostitse mahdollisimman monelle jäsenelle. Lähettämällä laskut sähköpostitse säästämme tällä hetkellä yli 1000 euroa vuositasolla, joka voidaan käyttää tapahtumien tukemiseen. Toiveena olisi, että voisimme tulevina vuosina säästää jopa yli 2000 euroa, kunhan kaikki jäsenet ilmoittaisivat meille sähköpostiosoitteensa.

Mistäkö tiedät, onko meillä jo sähköpostisi tiedossa? No siitä, että pystyt kirjautumaan uusille jäsensivuille käyttämällä sähköpostiosoitettasi käyttäjätunnuksena.

Ellet jo ole kirjautunut jäsensivuillemme, niin tilaa salasana sähköpostiisi alla olevasta linkistä. Jos sähköpostisi on rekisterissämme, niin saat salasanan asetuslinkin postiisi ja voit sen määriteltyäsi kirjautua sivuille.

https://www.fvwa.fi/@Session/Loginform?ACTION=Password

Jos taas järjestelmä ilmoittaa, että "Jäsentiedoista ei löytynyt ketään antamallasi sähköpostiosoitteella", niin lähetä asiasta meille tieto yhteydenottolomakkeen avulla:

https://www.fvwa.fi/info/yhteystiedot/

Näin saamme rekisterin ajan tasalle ja sinä saat laskun kätevästi sähköpostiisi, sekä pääset nauttimaan vain jäsenille tarjottavista nettipalveluista.