Jäsenmaksut 2018 on lähetetty!

18.1.2018

Vuoden 2018 FVWA-jäsenmaksut on lähetetty viime yönä niin varsinaisille jäsenille, perhejäsenille kuin kannatusjäsenillekin. Jos meillä on sähköpostisi tiedossa ja se on aiemmassa viestinnässä osoittautunut toimivaksi, niin olemme lähettäneet sinulle jäsenlaskun sähköpostilla. Jos meillä ei ole ollut sähköpostiasi tiedossa, tai sähköpostin vastaanottamisessa on ilmennyt aiemmin ongelmia, niin olemme lähettäneet laskun kirjeitse.

Sähköposti on tietysti kulkenut jo perille, joten tarkista sähköpostisi hetimiten (myös sähköpostisi roskapostikansio varmuuden vuoksi) varmistaaksesi, että olet saanut laskun. Kirjeposti saavuttaa jäsenistön näillä näkymin ensi viikon alkupuolella.

Jos sinulla on jäsenmaksusta kysyttävää tai jotakin yleistä kysyttävää asian tiimoilta, niin voit olla yhteydessä yhteydenottolomakkeen (https://www.fvwa.fi/info/yhteystiedot/) kautta tai suoraan jäsenrekisterihoitajaan, Heidi Heliste, sähköposti: jasenet@fvwa.fi, tai puhelimitse: 040 143 1955. (tekstiviesti toimii parhaiten, jäsenrekisteriä hoidetaan oman toimen ohessa).

Oikein hyvää ja harrasterikasta vuotta 2018 kaikille jäsenille!

FVWA Hallitus