Jäsenmaksut 2019 ovat lähteneet matkaan!

22.1.2019

Laskut lähtivät niin varsinaisille jäsenille, perhejäsenille kuin kannatusjäsenillekin samaan aikaan, joten mikäli olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi FVWA:lle ja se on viimeisten tiedotteiden lähettämisen yhteydessä osoittautunut toimivaksi sähköpostiksi, niin maksu on jo sähköpostissasi! (tarkista myös roskapostikansio!)

Mikäli meillä ei ole sähköpostiosoitettasi tiedossa tai siinä on ollut jotain selkeää vikaa (yleensä laatikko on täynnä, tai sähköposti ei ole enää voimassa) niin olemme lähettäneet laskun kirjeitse. Tänä vuonna lähetimme reilusti yli tuhat jäsenmaksua sähköpostitse, sekä vajaan tuhat jäsenlaskua perinteisellä kirjepostilla.

Kirjepostilla lähetettyjen laskujen lähetyshinta oli lähes 1300 euroa, jonka mielellämme käyttäisimme tapahtumien tukemiseen, joten jokainen meille ilmoitettu sähköpostiosoite on merkityksellinen!

Perhejäsenten osalta jäsenrekisteriin on mahdollista merkitä huoltajan sähköpostiosoite, jolloin lasku lähtee huoltajan sähköpostiin. Jos olet perhejäsenen huoltaja ja saat laskun kirjeitse, mutta haluat olla mukana vähentämässä yhdistyksen kuluja, niin ilmoita sähköpostisi meille myös huollettavasi tietoihin!

Mistä tiedät, onko sähköpostiosoitteesi ilmoitettu meille vai ei? Kokeile tilata uusi salasana FVWA-tiliisi kotisivuiltamme: https://www.fvwa.fi/@Session/Loginform?ACTION=Password

Mikäli järjestelmä ilmoittaa, ettei sähköpostiosoitteesi ole yhdistyksen tiedossa, niin voit ilmoittaa sen meille yhteydenottolomakkeen avulla: https://www.fvwa.fi/info/yhteystiedot/

Eipä siis muuta kuin jäsenmaksun maksuun mitä pikimmiten, jotta varmasti saat Volkkari 1/2019 lehden ja jäsenkortin ajoissa!