Bug In Finn

Bug In Finn on FVWA:n vuosittain järjestettävä päätapahtuma.

Tapahtuma järjestettiin usean vuoden ajan ensin Pälkäneellä Kostianvirran leirintäalueella ja sen jälkeen Himoksella muutaman vuoden ajan. Tämän jälkeen tapahtuma siirtyi Mikkelin Visulahteen muutamaksi vuodeksi, jonka jälkeen Haapasaaren lomakylään Ruovedelle. Vuonna 2018 käytiin tapahtumaa koettamassa Jämillä, Jämijärven tapahtumapuistossa. Vuonna 2019 tapahtuma siirtyi takaisin Haapasaaren lomakylään Ruovedelle ja vuodelle 2020 kokeiltiin Sappeen Matkailukeskusta.

Tapahtuma on hieno sekoitus perinteistä leiriytymistä autokunnittain, erilaisia kisailuja (mm. matalin / korkein auto-kisa, lasten frisbee-golfkisaa, polkuautokisaa, cruisingia, live-bändejä, saunomista, sekä tietysti parhaiden autojen palkitsemista.

Bug In Finnissä järjestetään myös yhdistyksen virallinen vuosikokous, jossa valitaan seuraavan vuoden puheenjohtaja ja hallitus, joten se on myös erinomainen paikka tutustua yhdistyksaktiiveihin ja toimihenkilöihin.

Alueella on täysimittaiset majoitusmahdollisuudet (leirintäalue, isot hirsimökit + pienempiä leirintämökkejä sekä hotelli), ravintolapalvelut, yleiset saunat sekä mm. autonpesumahdollisuus.

Bug In Finn-tapahtumalle on tehty omat kotisivut, joita ylläpidetään tapahtuman yksityiskohtien osalta. Käy siis sivuilla tutustumassa mm. tapahtuman päivämääriin, ohjelmiin yms.

http://www.buginfinn.fi