Urhon Ajot

Urhon Ajot on ilmajäähdytteisten Volkswagen-merkkisten autojen endurance kilpailu, jossa ajetaan sekä täyspitkiä (6h), että puolikkaita (3h) kilpailuja. Tavoitteena on ajaa annetun ajan puitteissa niin monta kierrosta kuin mahdollista.

Yleensä kisoja on kaudessa 3-4 ja ne sijoittuvat maamme tunnetuimmille moottoriradoille, kuten Ahvenistolle ja Alastaroon, mutta myös Botniaringille ja esimerkiksi Räyskälän lentokentälle. Kauden voittaja palkitaan Kuplapaja Maljalla ja saa autoonsa URHO-1 kilvet seuraavaksi kaudeksi. Luonnollisesti myös yksittäisten osakilpailujen kolme parasta palkitaan.

Sääntövaatimuksista huolimatta auton rakentaminen on harrastajalle helppoa ja jo hyvin pienellä budjetilla on mahdollista harrastaa pulssia nostattavaa kilvanajoa. Autoksi riittää periaatteessa mikä tahansa ilmajäähdytteinen volkkari ja turvavarusteiden kustannukset saadaan usein pysymään alle 1000 euron, mikä on 3-6 hengen tiimille hyvinkin maltillinen summa.

Uskallammekin väittää, että juurikaan halvemmalla et pääse kisakuntoon viritetyllä autolla maamme tunnetuimpia ratoja kiertämään, ainakaan kilpailumielessä!

Haluaisitko osallistua Urhon-ajoihin kuljettajana tai yhdistyksen toimihenkilönä? Onko hyvä porukka kasassa, muttei autoa ja tietotaitoa sen rakentamiseen?

Yhdistys ottaa mielellään vastaan uusia henkilöitä ja tiimejä, jotka ovat innokkaasti viemässä harrastusta eteenpäin ja jotka haluavat päästä kokemaan vauhdin hurmaa kunnon moottoriradoilla.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Olli Vilonen
Urhonajajat ry puheenjohtaja
puh. 040 512 2219
olli.vilonen@gmail.com

Kotisivut: http://www.urhonajot.fi

Facebook: https://www.facebook.com/UrhonAjot/