Tapahtumat

Volkkaritapahtumia on vuodessa useita kymmeniä. Kotimaiset tapahtumat ovat usein Suomen Volkkariyhdistyksen, sen jaosten, jäsenten ja tuttujen järjestämiä. Tapahtumiin saapuu väkeä ympäri maata, useimpiin tapahtumiin jopa ulkomailta asti.

Mukana tapahtumalistauksessa on kotimaisten tapahtumien lisäksi muutamia valikoituja ulkomaalaisia tapahtumia. Vuosittain ulkomaalaisiin tapahtumiin lähtee erilaisia autoletkoja.

FVWAn sivustolla, keskustelufoorumilla ja Facebook-sivustolla (https://www.facebook.com/volkkariyhdistys) kannattaakin kysellä milloin ja mistä tällaisia tapahtumakaravaaneja lähtee – letkassa on mukava matkustaa samanhenkisten kanssa.

FVWAn tärkeimmät jokavuotiset tapahtumat ovat Boxer Speed Day ja Bug In Finn, joille on luotu kotisivuillamme sekä omat osiot, että omat kotisivut.

HUOM!

Jos olet järjestämässä VW-aiheista tapahtumaa niin lähetä siihen liittyvät tiedot sähköpostilla info@fvwa.fi, jotta saamme lisättyä tiedot tapahtumakalenteriin!

Ilmoita ainakin seuraavat tiedot:

- Lyhyt kuvaus tapahtumasta ja sen luonteesta

- Tapahtuman ajankohta (sisältäen alku-, ja päättymispäivän sekä kellonajan)

- Tapahtuman paikka (osoite ja mahdolliset Google-maps linkit)

- Yhteyshenkilö (sähköpostiosoite ja puhelinnumero)

- Mahdolliset tapahtuman kotisivut / Facebook- tai vastaava sivu

- Muu mahdollinen tapahtuman osallistumiseen liittyvä tärkeä tieto, kuten esim. majoittumismahdollisuus, hinnat, ohjelma yms, tapahtuman flyer / logo / muu markkinointimateriaali, jonka voi lisätä tapahtuman tietoihin.