Bug In Finn 2018 sivut julkaistu!

28.12.2017

Bug In Finn 2018 vietetään Jämillä, Jämijärven pienlentokentän kupeessa, (http://www.jamikeskus.fi), joka koostuu maantieteellisesti tiiviille alueelle rakennetusta monipuolisesta tapahtumapuistosta.

Katso tarkemmat tiedot: http://www.buginfinn.fi

Tapahtuma on hieno sekoitus perinteistä leiriytymistä autokunnittain, erilaisia kisailuja (mm. matalin / korkein auto-kisa, lasten frisbee-golfkisaa, polkuautokisaa, cruisingia, live-bändejä, saunomista, sekä tietysti parhaiden autojen palkitsemista. Alueella on mahdollista harrastaa myös monipuolista ulkoilua, hienoissa maastoissa.

Bug In Finnissä järjestetään myös yhdistyksen virallinen vuosikokous, jossa valitaan seuraavan vuoden puheenjohtaja ja hallitus, joten se on myös erinomainen paikka tutustua yhdistysaktiiveihin ja toimihenkilöihin.

Mikäli et ole vielä Suomen Volkkariyhdistyksen jäsen, niin nyt kannattaa liittyä joko liittymislomakkeen (http://fvwa.fi/jaseneksi-liittyminen) avulla tai sähköpostitse (jasenet@fvwa.fi). Jäsenistölle jaetaan portilla tapahtumaranneke, jolla jäsenet saavat rahanarvoisia etuja tapahtumassa. Huomaathan, vaikka et olisikaan jäsen, voit tietysti tapahtumaan saapuessasi liittyä jäseneksi ja kuitata nämä edut myös itsellesi.

Alueella on täysimittaiset majoitusmahdollisuudet (leirintäalue, isot hirsimökit + pienempiä leirintämökkejä sekä myös hotellimajoitus), ravintolapalvelut, yleiset saunat sekä mm. autonpesumahdollisuus.

HUOM!

Jokainen varaa majoituksensa itse suoraan Jämi Maat / Skönön Safarit Oy:n kautta, vaikka majoitusten perässä onkin linkit varauksiin. Kaikki varaukset ja lisätiedot siis numerosta: 040 726 1302 / Hanna Mäkinen.

Vastaanottona kaikissa majoituksissa toimii BIF-tapahtuman aikana Jämi Maat seikkailupuiston kahvila, joka sijaitsee Skönön Safarit seikkailupuistossa saapumissuunnassa hieman ennen varsinaista tapahtuma-aluetta. Osoite Jämintie 621, 38800 Jämijärvi. http://www.jamimaat.fi

Yhteystiedot:

Jämi Maat / Skönön Safarit Oy
Jämintie 621, 38800 Jämijärvi
Puh: +358 40 726 1302 / Hanna Mäkinen
Sähköposti: myynti@jamimaat.fi
Kotisivut: http://www.jamimaat.fi
Lisätietoja: info@fvwa.fi