Yhteystiedot

Puheenjohtaja:

Sähköposti: puheenjohtaja@fvwa.fi / puh. 050 303 3866

Yleinen yhteydenotto:

Sähköposti: info@fvwa.fi

PL 30, 33701 Tampere

Jäsenasiat:

Jäsenasioissa voit olla suoraan yhteydessä jäsenrekisterinhoitajaan.

Osoitteenmuutoksen voit tehdä suoraan itse kirjautumalla sivuillemme ja vaihtamalla tiedot omissa asetuksissasi. Jos et pääse kirjautumaan, niin voit lähettää jäsenrekisterinhoitajalle asiasta sähköpostia tai lähettää muutospyyntö yhteydenottolomakkeen avulla.

Sähköposti: info@fvwa.fi

Jäsenrekisterin puhelinnumero: 040 143 1955.

Käytä ensisijaisesti sähköpostia tai yhteydenottolomaketta. Puhelimeen vastataan virka-ajan ulkopuolella, koska tointa hoidetaan pelkästään vapaa-ajalla.

Yhteydenottolomake:

Alla olevan lomakkeen avulla voit olla yhteydessä joko jäsenyyteesi liittyvässä asiassa, tai missä tahansa yleiseen volkkareihin tai volkkariharrastamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Viestit käsitellään saapumisjärjestyksessä, joten välillä vastauksissa voi esiintyä muutaman päivän viiveitä, mutta pyrimme silti vastaamaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman nopeasti.

HUOM!

Erityisesti FVWA-jäsenyyteen liittyvissä asioissa on tärkeää, että tunnistamme jäsenen jo heti yhteydenottolomakkeen lähettämisen yhteydessä, joten tämän vuoksi sähköpostiosoite, puhelinnumero ja osoitekentät ovat pakolliset.

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.