Keski-Suomi

 

FVWA Keski-Suomi

Jaosvetäjä: Kimmo Hämäläinen

Puhelin: 0405153442

Sähköposti: keski-suomi@fvwa.fi

Kotisivut: -

Facebook: http://facebook.com/FvwaKeskiSuomi/

Instagram: fvwaks

Kokoontumiset: FVWA Keski-Suomen kuukausitapaaminen joka kuukauden 1. sunnuntai klo 18 alkaen, osoitteessa ABC Palokka, Palokanorsi 10, 40270 Jyväskylä. Tapaamisista tiedotetaan tarpeen vaatiessa erikseen myös Volkkariyhdistyksen keskustelufoorumilla ja Facebookissa.

Yleistä:

FVWA Keski-Suomi on 1999 perustettu Suomen Volkkariyhdistys ry:n (Finnish Volkswagen Association FVWA) paikallisjaos, jonka tarkoituksena on koota yhteen paikallisia Volkswagen-harrastajia, järjestää harrastukseen liittyviä tapaamisia ja tapahtumia, sekä ylläpitää kaikenlaista harrastukseen liittyvää toimintaa.

Jaokseen kuuluminen ei edellytä tietyn ikäisen Volkswagenin tai harraste-VW:n omistamista. Riittää että sydän sykkää näille kansanvaunuille ja ne ovat omistajalleen hieman enemmän kuin pelkkä kulkuneuvo! Jaokseen liittymiseen ei tarvitse muuta kuin ilmaista kiinnostuksensa olla mukana sen toiminnassa ja ilmoittaa sähköpostiosoitteensa yhteyshenkilölle jolloin pääsee jaoksen sähköpostilistalle.

Jaoksen tapaamisista tiedotetaan sähköpostitse, Volkkariyhdistyksen keskustelufoorumilla sekä FVWA Keski-Suomen Facebookissa. Kuukausitapaamisien tarkoituksena on viettää aikaa saman henkisten lajitoverien seurassa ja vaihtaa viimeisimmät kuulumiset kahvikupposen ääressä.

Talvisin pyrimme pitämään vakituisen tapaamispaikan, kesällä paikka vaihtelee.

Tervetuloa mukaan joukkoon!