FVWA Jäsenmaksut 2019 / Tietojesi päivitys!

9.1.2019

FVWA valmistautuu lähettämään vuoden 2019 jäsenmaksut seuraavan viikon sisällä, eräpäivällä 31.1.2019.

Kaikki ne jäsenet, joilla on sähköpostiosoite merkittynä yhdistyksen rekisteriin saavat jäsenmaksun sähköpostilla (pois lukien ne, jotka ovat erikseen pyytänyt sen postitse) ja tämän viestin tarkoituksena on herätellä jäsenistöä seuraamaan sähköpostiaan seuraavien viikkojen ajan, jotta jäsenmaksu varmasti saavuttaa vastaanottajansa.

Yhdistykselle on erittäin tärkeää, että jäsenmaksut saavuttavat vastaanottajansa ja tänä vuonna poikkeuksellisen moni tulee saamaan jäsenmaksunsa sähköpostitse, koska se säästää yhdistykselle tuhansia euroja rahaa vuositasolla ja mahdollistaa mm. tapahtumien ja Volkkari-lehden laadukkaan sisällön.

Olemme tänään lähettäneet jäsenrekisterissä oleville sähköpostiin tämän saman viestin, sekä myös tietojen tarkastuspyynnön. Toivomme, että tarkistat sähköpostisi, jotta näet oletko saanut meiltä viestin vai et. (tarkista myös roskapostikansio!). Mikäli et ole saanut viestiä, niin ole heti yhteydessä jäsenrekisterinhoitajaan (jasenet@fvwa.fi) päivittääksesi sähköpostisi, jotta jäsenmaksu ja viestimme varmasti tavoittavat sinut jatkossa.

Muistutamme vielä, että jokainen jäsen voi itse muokata omia tietojaan kotisivuillamme, https://www.fvwa.fi kirjautumalla sisään omalla sähköpostiosoitteellaan ja valitsemallansa salasanalla. Salasanan voi tilata suoraan omaan sähköpostiinsa tästä: https://www.fvwa.fi/@Session/Loginform?ACTION=Password

Toivotamme kaikille oikein hyvää uutta vuotta yhdistyksen parissa!