Tärkeää tapahtumatietoa 2020!

28.4.2020

Hyvät Suomen Volkkariyhdistys ry:n jäsenet ja ystävät, tässä seuraa tietoa kevään, kesän ja loppukesän tapahtumista!

Maamme hallitus on linjannut, että yli 10 hengen tapahtumat on kielletty ainakin 13.5 saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdistys ei tule järjestämään vappuajeluja (eikä myöskään sen jaokset erikseen).

Myös ns. varjotapahtumien järjestäminen on varmistettujen poliisiviranomaistietojen mukaan kielletty, joten toivomme, että yhdistyksen jäsenet eivät järjestä oma-aloitteisesti vappuajeluja / kokoontumisia. Meitä on varoitettu, että mikäli voidaan osoittaa, että ajeluja on järjestetty yhdistyksen jäsenten tai toimihenkilöiden toimesta, niin asiasta voidaan sakottaa FVWAta riippumatta siitä, onko tapahtuma ns. virallinen vai ei.

Koska yli 10 hengen tapahtumat on kielletty 13.5 saakka ja mahdollisesti myös siitä eteenpäin, niin se vaarantaa käytännössä kaikki alkukesän jaosten järjestämät tapahtumat. Jaokset tiedottavat näistä erikseen, kun tapahtumat lähestyvät, joten seuraa jaosten tapahtumasivuja. Myös FVWAn kotisivujen tapahtumaosioon https://www.fvwa.fi/tapahtumat/ pyritään päivittämään ajantasaista tietoa tulevista tapahtumista.

Suurin uutinen tänään on kuitenkin se, että maamme hallitus on 22.4.2020 linjannut, että kaikki yli 500 hengen tapahtumat tulee perua 31.7.2020 saakka. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että mm. Bug In Finn 2020 on vaaravyöhykkeessä ja on jouduttu miettimään uusiksi.

FVWAn hallitus on päättänyt siirtää Bug In Finn 2020 tapahtumaan elokuulle, tarkemmin sanottuna päivämäärälle 14-16.8 (pe-su) ja asiasta on sovittu Sappeen kanssa menneen viikonlopun aikana. Kaikki mökki/chalets-varaukset siirtyvät automaattisesti tuolle päivämäärälle ja laskujen eräpäivä siirtyy myös eteenpäin 31.7 saakka.

Tuplabookkauksia ei ole tällä hetkellä kuin yhden mökin osalta ja tämän tiimoilta Sappee on suoraan mökin vuokraajaan yhteydessä. Pyydämme, että mikäli siirtyneen päivämäärän johdosta haluatte perua varauksenne, niin olette Sappeehen yhteydessä sähköpostitse (majoitus@sappee.fi), jotta emme turhaan tuki jo muutenkin ruuhkautuneita puhelinlinjoja.

Ymmärrämme, että päivämäärän siirtäminen vajaalla kuukaudella eteenpäin voi vaikuttaa jäsentemme osallistumismahdollisuuksiin ja että perinteiset lomavaraukset BIFin ajankohtaan voivat nyt mennä uusiksi. Mutta poikkeustilanteet vaativat poikkeuksellisia toimia ja toivomme, että jos vain maamme hallitus suo, niin saamme pidettyä BIFin normaalisti elokuussa. Varapäivämäärää ei enää tämän siirron jälkeen ole, joten jos joudumme perumaan tämänkin, niin sitten BIF siirtyy vuodelle 2021. Tiedotamme tästä tietysti tarkemmin, kun näemme miten asiat kehittyvät ja mitä hallitus linjaa kesän mittaan.

Lisätietoja saatte jäsenrekisteristä (jasenet@fvwa.fi) tai info-sähköpostista (info@fvwa.fi).