Bug In Finn 2022 tiedot julki!

11.1.2022


Suomen Volkkariyhdistyksen 40-vuotisjuhla-Bug In Finn vietetään, koronatilanteen niin salliessa, Ruoveden Haapasaaressa, 22-24.7.2022.

Päivämäärä ja paikka on löyty lukkoon, joten voit hyvillä mielin varata viikonlopun kesäkalenteristasi. Mikäli viranomaisten ohjeistus estää tai pakottaa siirtämään tapahtumaa, niin tiedotamme siitä mahdollisimman hyvissä ajoin.

Ruovesi sijaitsee harrastajien kannalta keskeisellä paikalla, n. 75 km päässä Tampereelta. Helsingistä matkaa kertyy n. 250 km ja Lappeenrannasta n. 315 km.

Alueella on caravan- ja teltta-alue, huoltorakennukset, ravintola A-oikeuksin ja terasseineen, sekä puu- ja sähkösaunoja. 4 - 12 hengen mökkejä vuokrataan ympäri vuoden (sauna, wc, suihku, hella, jääkaappi, mikro, astiasto, erilliset makuuhuoneet). Lemmikit ovat tervetulleita alueelle ja myös määrättyihin mökkeihin.

Bug In Finn-tapahtuma on hieno sekoitus perinteistä leiriytymistä autokunnittain, erilaisia kisailuja (mm. matalin / korkein auto-kisa, lasten frisbee-golfkisaa, polkuautokisaa, cruisingia, karaokea, saunomista, sekä tietysti parhaiden autojen palkitsemista.

Bug In Finnissä järjestetään myös yhdistyksen virallinen vuosikokous, jossa valitaan seuraavan vuoden puheenjohtaja ja hallitus, joten se on myös erinomainen paikka tutustua yhdistysaktiiveihin ja toimihenkilöihin.

Mikäli et ole vielä Suomen Volkkariyhdistyksen jäsen, niin nyt kannattaa liittyä joko liittymislomakkeen (http://fvwa.fi/jaseneksi-liittyminen) avulla tai sähköpostitse (jasenet@fvwa.fi). Jäsenistölle jaetaan portilla tapahtumaranneke, jolla jäsenet saavat rahanarvoisia etuja tapahtumassa. Huomaathan, vaikka et olisikaan jäsen, voit tietysti tapahtumaan saapuessasi liittyä jäseneksi ja kuitata nämä edut myös itsellesi.

Alueella on täysimittaiset majoitusmahdollisuudet (leirintäalue, isoja ja pienempiä mökkejä), ravintolapalvelut, yleiset saunat sekä mm. autonpesumahdollisuus.

HUOM!

Jokainen varaa majoituksensa itse suoraan Ruovesicampingin kautta. Katso tarkemmat tiedot www.ruovesicamping.fi

Vastaanottona kaikissa majoituksissa leirintäalueen vastaanotto sisäänajoportin kohdalla. Tapahtumaan ilmoittautuminen hoituu vastaanotossa tai yhdistyksen Info-teltalla.

Yhteystiedot:

Ruovesi Camping & Adventures
Haapasaarentie 5, Ruovesi
34600 Ruovesi
Puh: +358 44 241 4520
Email: info@ruovesicamping.com
WWW: https://www.ruovesicamping.fi

See less